Реєстрація     Вхід
Training.ua

F0 Стандарты HACCP, IFS, BRC и ISO 22000. Системы менеджмента пищевой безопасности

відкритий тренінг від компанії БЮРО ВЕРИТАС Украина, менеджмент на Training.ua
Категорії

Маркетинг і просування
Управління персоналом
Комунікаційні тренінги
Продажі
Тренінги особистості
Галузеві тренінги
Менеджмент
Для тренерів



Розділи

Тренінги
Корпоративні програми
Конференції
Семінари
Конференц зали в оренду
Тренінгові компанії
Статті
Новини


Технічна підтримка сайту:

  info@training.ua

Jobs.ua рекомендує переглянути:


F0 Стандарты HACCP, IFS, BRC и ISO 22000. Системы менеджмента пищевой безопасности



Місто проведення: Житомир  Дніпропетровськ  Донецьк  Вінниця  Київ  Сімферополь  Запоріжжя  Івано-Франківськ  Кіровоград  Кременчук  Луганськ  Луцьк  Львів  Миколаїв  Одеса  Полтава  Рівне  Севастополь  Суми  Тернопіль  Ужгород  Харків  Херсон  Хмельницький  Черкаси  Чернігів  Чернівці  Кривий Ріг  Ялта  Біла Церква  Маріуполь 
Категорія: Менеджмент
Тренінгова компанія: БЮРО ВЕРИТАС Украина
Найближчі дати проведення тренінгу:

Місце проведення тренінгу:


Место проведения
Семинар проводится в учебных центрах, предоставляемых компанией «Бюро Веритас». Мы также готовы организовать семинар на территории заказчика.

Напрямок навчання:


- Система менеджменту якості

Вартість:

По согласованию сторон

Аудиторія:


Участники
Этот курс не только для тех, кто будет разрабатывать и внедрять системы менеджмента пищевой безопасности на основе ISO 22000, но с учетом требований действующих европейских стандартов BRC и IFS и для высшего руководства, менеджеров по качеству и руководителей подразделений.
Участники должны иметь как минимум среднее образование и опыт работы в области менеджмента качества и пищевой безопасности со знанием основ стандарта ISO 22000.
Базовые требования
Участники должны иметь как минимум среднее образование и практический опыт работы или высшее образование в области производства пищевых продуктов, биологических или химических производств (моющие средства, средства защиты растений и т.п.) и знать стандарт ISO 22000.

Опис тренінгу


Цели семинара
После успешного завершения семинара слушатели будут понимать:
• Принципы HACCP
• Основные требования стандартов IFS (International Food Standard), BRC (British Retail Consortium) и ISO 22000.

Програма тренінгу:


Содержание
1-й день
НАССР: Введение в системы менеджмента безопасности пищевых продуктов. Принципы НАССР. Требования ISO 22000:2005.
2-й день
Знакомство с особыми требованиями стандартов:
BRC Global Standard – Food – Единый стандарт BRC – Пищевая продукция
BRC Global Standard – Food Packaging and other Packaging Materials – Всеобщий стандарт BRC по упаковке пищевых продуктов
BRC Global Standard – Food Storage and Distribution - Всеобщий стандарт BRC по хранению и дистрибъюции пищевых продуктов
BRC Global Standard – Consumer Products – Всеобщий стандарт BRC по потребительским товарам.
IFS- Международный стандарт IFS
Особенности проведения аудита по стандарта IFS и BRC.


  ТРЕНЕРИ  

Черный Сергей



 





Наші проєкти:

Jobs.ua - Робота в Україні Srochno.ua - Терміново Потрібні Pro-robotu.ua - Пропоную Роботу
Vakansii.ua - Вакансії в Україні Resume.ua - Резюме в Україні Personal.ua - Підбір персоналу
Profi.ua - Посадові Інструкції Jobsite.com.ua - Знайти Роботу ArendaZala.com.ua - Конференц зали

2008-2022 Робота Плюс®. При використанні матеріалів ресурсу гіперпосилання на training.ua обов'язкове. Адміністрація ресурсу може не поділяти точку зору авторів матеріалів і не несе відповідальності за достовірність інформації, яку розміщують користувачі.